вівторок, 6 грудня 2016 р.

ПЛАНУВАННЯ


1. Визначення мети проекту
2. Постановка завдань
3. Розподіл на групи
4. Постановка завдань для кожної групи
5. Обговорення форми звітності кожної групи
Мета проекту:
Завдання проекту:
І група. Історія вивчення жирів
ІІ група. Класифікація жирів
ІІІ група. Роль жирів у життєдіяльності організмів
IV група. Проведення експерименту "Визначення ненасиченості олії"
V група. Визначення вмісту жирів в продуктах харчування
Форма звітності:
І, ІІ, ІІІ групи підготовять презентації на теми: "Історія вивчення жирів"; "Класифікація жирів"; "Роль жирів у життєдіяльності організмів"
IV група підготовить відеофільм на тему: "Визначення ненасиченості олії"
V група підготовить буклет на тему: "Вмісту жирів в продуктах харчування"

Немає коментарів:

Дописати коментар